Slavendag 21/22 mei met Meesteres Charisma Gold en Mistress Sarah Jane

Deze slavendagen op zondag 21 mei en/of maandag 22 mei is voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginnende slaven of ervaren slaven. Er dient gereserveerd te worden, daar er maar een heel klein groepje wordt uitgenodigd per sessie deel. Men heeft keuze uit 5 sessie delen om deel te nemen verspreid over 2 dagen. Je kunt voor 1 of meerdere delen komen.

Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Mrs. Sarah Jane, aanwezig die deze dag zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen. Zin in een spannend bdsm spel? Dit is een dag die je NIET mag missen!

Je kunt zondag 21 mei voor  ’s middags of ’s avonds aanmelden/reserveren van van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.
En maandag 22 mei kun je aanmelden reserveren voor ochtends, ’s middags of ’s avonds aanmelden/reserveren van 11.00 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.

Locatie is Studio Alchemy te Tilburg. Als je je aangemeld hebt, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar. Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes) . Meedoen? Stuur een berichtje naar mistress@live.nl. Geen opnames toegestaan. Niet reserveren als je niet zeker weet dat je kunt. Niet op komen dagen of last minut afzeggen met een smoes = geen tweede kans.

Op de hoogte blijven van deze dagen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*