Meesteres Sandra (Nijmegen)

Meesteres Sandra is geboren in Polen maar spreekt zowel Nederlands als Duits. Ze verdeelt haar tijd tussen Duitsland en Nederland zo ongeveer 3 weken hier en dan 3 weken daar. Ze heeft een eigen prachtige studio in het hartje van Nijmegen waar ze haar subs ontvangt.
Meesteres Sandra houdt er van nieuwe dingen te proberen met haar subs. Vertel haar je fantasie en ze zal deze niet alleen waar maken maar tot een nieuwe level tillen. Ze kan je zacht en lief domineren maar het meeste geniet ze van een wat meer sadistische sessie. Zoals een facesitting waar je verlangen om dicht bij haar te zijn waar geworden is maar Meesteres bepaald wanneer je mag ademen.
Bijzonder is ook de mogelijkheid om na een sessie nog even met haar na te genieten in de jacuzzi!

Email: herrinsandra8@gmail.com
Telefoon: 0623 960 856

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*