Mrs Benita is terug!

Meesteres Benita was 1 van de eerste Meesteressen die op de site stond. Jammer genoeg is ze even van het bdsmtoneel verdwenen geweest maar nu is terug en sterker dan ooit tevoren. Meesteres Benita is niet je standaard commerciƫle Meesteres. Hoewel ze ook kortere sessie doet geniet ze vooral van de wat langere sessie. Zo kan ze volledig haar spel spelen zonder constant op de klok te moeten kijken. In haar domein heeft ze verschillende cellen waar ze je langdurig kan opsluiten. Als je het durft kan dat zelfs voor meerdere dagen zo kan je volledig op gaan in je fantasie en je voor even echt een slaaf zijn die alleen kan doen wat Meesteres zegt niets meer niets minder.

Meer informatie op haar profiel!

2 Reacties op Mrs Benita is terug!

    • Ga je voor een opsluit sessie? Zou je misschien een verslagje kunnen schrijven als je geweest bent? Natuurlijk alleen met toestemming van je Meesteres. Ik denk dat veel lezers willen weten hoe zo’n langdurige opsluiting aan toe gaat.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*