Meesteres Sharon (Hasselt)

Weet u niet of SM wel iets voor u is? Begin eerst met soft SM en ontdek hoe het voelt om uw fantasieën waar te maken!! Meesteres Sharon wil u graag leiden in de wereld van BDSM, ANAL PLAY, vernedering, nipple play, fetish en nog veel meer!!

Alles is gebaseerd op wederzijds respect!

Ik doe zowel beginnende slaafjes als ervaren slaafjes! Wel enkel online sessies zijn mogelijk bij mij! Dit is wel de ideale manier voor beginnende slaafjes!! Je moet wel foto’s maken van de opdrachten die ik jouw geef! Maar dat mag ook onherkenbaar! Bij interesse, stuur mij een mail. En stuur me jouw sublijst door! Deze is om jouw fantasieën en grenzen te kennen! De prijzen van de sessies worden via mail verstuurd. Ook geldslaven zijn nog welkom!

Ik kijk er alvast naar uit!! Jij ook?!!

Meesteres Sharon
tel: +32 (0)468292269

Meesteres Sharon!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*