De Dames van Doma SM Suite

Enige tijd geleden is het vernieuwde Doma SM Suite open gegaan. In deze mooie omgeving zijn natuurlijk echte top Meesteressen aan het werk. 3 van hun stellen zich even voor meer info kan je hier vinden.

Diva Nikita Wilde

Ik ontvang mijn slaafjes in een mooie, discreet gelegen studio in Den Haag. Daar zijn heel veel mogelijkheden om je een paar uurtjes te ‘vermaken’. Uiteraard houd ik rekening met je do’s en dont’s; dat kan je aangeven in een gesprekje dat we voor de sessie hebben.

Totale overgave en vertrouwen hebben tijdens een sessie is iets wat Ik belangrijk vind. Ik vind jou als slaaf belangrijk en vind dat je dat vertrouwen moet hebben om je te kunnen overgeven.

Zowel beginners als gevorderde slaven, subs, koppels, travestieten en transgenders kunnen bij mij terecht. Sessies zijn alle werkdagen van de week mogelijk, van 1200u tot 2400u. Ik werk alleen of met een andere Meesteres samen. Tijdig een sessie boeken is aan te raden.

Meesteres Cheyenne
Hey nieuwsgierig slaafje. Ik ben meesteres Cheyenne. Een hete sensuele meesteres met klasse en rijke fantasie. Ik houd van domineren, mijn interesses zijn veelzijdig. Jouw sessie kan op een sensuele en erotische manier verlopen, maar ook op een keiharde en genadeloze manier. Dat verschil maakt het voor mij juist zo leuk.

Durf jij je te geven en wil je jouw ultieme fantasie uit laten komen? Hou je er van lekker geteast en uitgedaagd te worden? Dan maak ik jouw fantasie waar!

Lady Fabiola Fatale
Ik ben een van nature Dominante Dame, een sterke combinatie tussen Elegant en Sensueel. Intelligent en hoogopgeleid, daarnaast heb Ik psychologie gestudeerd. Ik ben zelfverzekerd, een perfectioniste en Ik weet wat Ik wil. Ik ben gefascineerd door een man zijn fantasieën en Bdsm heeft Mij veel te bieden. Ik neem altijd de tijd voor een goed gesprek voordat de sessie begint. Ik heb veel fantastische mensen ontmoet. Ik geniet van de interactie die plaatsvindt tijdens de sessie, Ik ben namelijk in staat om diverse gevoelens bij jou op te wekken en samen ondergaan wij dit avontuur van ‘actie en reactie’.

Tijdens een sessie zul je Mij intens zien genieten, Mijn sadistische glimlach en Mijn glinsterende ogen, deze ogen zullen jou diep doordringen.
Ik ben ervan overtuigd dat een Vrouw een man kan verleiden om hem dingen te laten doen die zij wil, en Ik ken de psychologische trucs om jou tot het uiterste te laten gaan. Ik weet hoe Ik jouw lichaam kan aanraken tot je jouw grenzen bereikt. Je kan Mij niet weerstaan… Ik zal een grote indruk op jou maken en jij krijgt Mij niet meer uit jou hoofd.

Bdsm heeft Mij veel te bieden, Ik hou van de perverse kant, vele mogelijkheden, strenge regels, complete macht, sadistische creativiteit en spanningsopbouw. De Bdsm wereld is geweldig, omdat Ik de mentale en psychologische aspecten kan combineren en deze combinatie brengt ons naar een andere dimensie. Mijn sessie is een kans om jezelf beter te leren kennen, je uithoudingsvermogen en je grenzen te ontdekken. Ook zul je op den duur geestelijk en lichamelijk meer aankunnen. Daarnaast zullen we samen uitvinden waar je werkelijk opgewonden van wordt.

Natuurlijk vind ik het fijn om de touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen te hebben, in controle te zijn en jou machteloos te maken, zodat je overgeleverd bent aan Mijn verlangens. Ik voel Mijzelf extreem machtig tijdens een sessie en dit geeft Mij een bepaald erotisch genot. Ik heb vele kinky ideeën om Mijn leven spannend te houden.

Ik kies ervoor om gelukkig te zijn.

1 Reactie op De Dames van Doma SM Suite

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*