Tineke zoekt een speelpartner

Tineke heeft na het beëindigen van haar huwelijk besloten om het helemaal anders te doen. Het is nu de tijd om haar kinky kant te onderzoeken. Hoewel ze met de juiste man onderdanig kan zijn geniet ze het meest in de rol van dominante. Meesteres Tineke zoekt slaven om samen het sm spel te ontdekken. Ze weet in elk geval dat cbt haar ding is. Ze geniet er van om de weerloze ballen van haar subs in haar hand te houden diep in je ogen te kijken terwijl ze steeds harder knijpt. Tineke woont in West Vlaanderen heb je zin om met haar in contact te komen dan kan dat via mijnsmcontacten.

2 Reacties op Tineke zoekt een speelpartner

  1. Zodra geld om de hoek komt kijken is het net alsof alle lust wegglijd, alsof er een binnenvoering van de slaapzak aan de pick-up naald hangt en de pickup arm over de plaat naar het middelpunt glijd, misschien ben ik naief dat ik op een dag een dominant bij de Jumbo in Utrecht ontmoet en die ook het spel beziet in een plan van God.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*