Maak zelf je latex kleding!

Tijdstip: Saturday, March 25, 2017 · 9:00 AM – 1:00 PM  
Locatie:
Latex Repair – Broedplaats ACTA (Radion)

Louwesweg 1, Amsterdam (Slotervaart) 

Kosten: 85 euro

Volledige workshop latex kleding maken

Je weet wat je wilt…. je wilt jouw eigen latex kleding maken. Om kosten te besparen of om iets anders te maken dan dat er in de winkels hangt, of om te maken voor andere, of om een eigen webshop te beginnen etc.

Dan is de volledige workshop Zelf Latex Kleding Maken, echt iets voor jou! Een complete workshop met theorie en natuurlijk heel veel praktijk! Eerst theorie, dan gaan we goed oefenen met latex en vervolgens maak jij je eigen kledingstuk!

Wat kun je gaan maken?:

*dames rok
*dames haltertopje (sluiting thuis)
*dames slip, string, hipster
*handschoentjes zonder vingers
*heren boxer (uitdaging…veel panddelen!)
*heren tanktop (=tshirt/vest zonder mouwen)
*heren slip

Het betreft hier basispatronen, zodat echt iedereen naar huis kan gaan met een zelf gemaakt kledingstuk. Het spreekt voor zich dat heren ook dameskleding kunnen maken en dames herenkleding. Let wel… 4 uur lijkt lang maar is voor beginners soms te kort om het af te krijgen. E.e.a. is afhankelijk van… rook pauzes… belpauze, chatpauze, facebookpauze, veel praten / weinig praten etc. Voor de meeste mensen is het echter prima haalbaar om het kledingstuk af te krijgen.

Na deze workshop bent u prima in staat om alle patronen uit te voeren in latex! Dames, heren, crea bea, bouwvakker of twee linkerhanden… echt iedereen kan zelf latex kleding maken…echt waar!

Meer info:

Ga voor meer informatie, alle details en aanmelding naar onze website:  www.LatexRepair.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*