Kinky Warehouse Sale VII op zondag 6 november

De Kinky Warehouse Sale, inmiddels een begrip in de BDSM-scène, is een kinky markt voor fetisjisten en BDSM’ers en wordt georganiseerd door Jett events in samenwerking met Keep it Kinky. De KWS is laagdrempelig, super gezellig met een gevarieerd aanbod. Er staan particuliere verkopers met 2e handskleding, hobbyisten met zelfgemaakte artikelen maar ook professionele verkopers met hun nieuwste collectie..

Je kunt hier terecht voor:

  • fetisjkleding, corsetten, schoenen e.d.;
  • bdsm-artikelen zoals: zwepen, floggers, paddles, canes, collars, boeien, gags, touw;
  • erotische speeltjes, sieraden, kunst, boeken, dvd’s, accessoires en nog veel meer.

MrsMadieanne verzorgt de inlegtafel. Jullie kunnen haar een pm sturen als je spullen hebt voor de inlegtafel.

Muziek wordt verzorgd door BDSMRadio.eu en er zijn weer leuke goodiebags van Massad.

De KWS is tevens een munch waar je na het shoppen of tussendoor andere kinksters kunt ontmoeten. Alleen de munch is al een reden om te komen. Er is een gezellige loungeruimte waar je kunt eten, drinken en socializen.

Leeftijd is vanaf 18 jaar. Kids tot 18 jaar kunnen terecht in MonkeyTown, wat zich in hetzelfde pand bevindt. Voor de bezoekers van de KWS is er een oppasservice. Jullie kids zijn in goede handen bij daantjes. Kosten: entree MonkeyTown plus een vrijwillige bijdrage voor Daan.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Neem wel voldoende contant geld mee, er is geen pinautomaat op loopafstand. Entree graag gepast betalen.

Als jij ook spullen wilt verkopen, een workshop of show wilt geven of een andere leuke bijdrage hebt dan kun je mailen naar Jett@live.nl. Workshops, shows en demo’s zijn toegestaan, naakt en seks(uele handelingen) niet. Aanmeldingen via PM op Fetlife doe ik niks mee.

Als jij nog verkopers weet, die niet mogen ontbreken op de KWS dan hoor ik het graag. Verkopers van burlesque, steampunk, lolita kleding, schoenen en accessoires zijn zeer welkom.

 

Klik hier voor een sfeer impressie van een vorige editie

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*