Maart Menu Mistress Shane

De dagen worden weer langzaam langer, maar het is nog steeds kil buiten. De Sublime Lady Mistress Shane heeft voor maart weer wat leuke suggesties om lekker opgewarmd te worden als voorproefje voor het warmere weer dat er weer aankomt.

EzadaOp 10 en 11 maart zal de internationale FemDom sensatie Mistress Ezada Sinn weer 2 dagen in Antwerpen verblijven.

Voor de fijnproevers die Haar nog niet kennen: Lady Ezada Sinn is een Oost-Europese Meesteres die Haar faam heeft opgebouwd in het illustrere Other World Kingdom.

Tegenwoordig reist Ze de wereld over om Haar vaste slaven voor Haar te laten kruipen.

Als je met deze Diva in contact wilt komen moet je zeker niet langer wachten. Ook zijn uiteraard duo sessies mogelijk met Mistress Shane.

Entrancewebsite2

 

Op zaterdag 12 maart staat alweer de 5e editie van FemDomania op het programma, het internationaal beoogde FemDom event gehost door 2 Antwerpse Top Meesteressen, Mistress Shane en Meesteres Morticia. Na het record aantal bezoekers in de vorige editie beloofd ook deze editie weer heel wat moois te brengen.

Op het inmiddels internationaal gekende FemDom event in het mooie en gezellige Fetish Cafe worden ook nu weer gasten uit verschillende landen verwacht. Voor de eerstkomende FemDomania 5 moet je trouwens wel snel zijn met aanmelden, op een handjevol registraties na is deze editie bijna volgeboekt. Voor meer informatie over FemDomania verwijzen we graag naar de website

16Op 21 maart gaat Mistress Shane weer langs bij Haar vriendin Meesteres Alcina die de scepter zwaait over de X-treem Garden, een stijlvol landhuisje nabij Brugge. In dit West Vlaamse paradijs worden alle fantasieen vervult inclusief mogelijkheden buiten gezien de grote privetuin.

Sessies met beide Meesteressen zijn ook mogelijk.

De X-treem Garden heeft een website waar ook de contact informatie te vinden is.

COCO05Bphoto(c)PeterDircken

Van 30 maart tot 7 april is de Japanse Shibari kunstenares Coco Katsura weer in Antwerpen waar ze Haar bondage kunsten weer laat zien en voelen aan Haar aanbidders.

De trukendoos met touwjes gaat deze maand weer helemaal open met Mistress Coco. Naast Meesteres in de Japanse bondagekunst is Coco ook een bekend Performer in de internationale Fetish Scene.

Ze zal te gast zijn bij Meesteres Shane. Ook voor klassieke FemDom sessies is Coco geraffineerd genoeg om alle soorten slaafjes onder handen te nemen. Tenslotte is ook een duo sessie met Meesteres Shane mogelijk.

Informatie te bevragen via Mistress Shane.

Natuurlijk is Mistress Shane, inmiddels een icoon in de Fetish/BDSM wereld, ook altijd bereid zelf tijd vrij te maken om nieuwelingen in te wijden of ervaren slaafjes wat manieren bij te brengen.

Shane_273

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*