De Agenda van Marc van Vlaanderen

Marc van Vlaanderen

Marc van Vlaanderen is een bekent fetishist. Hij heeft een enorme collectie bdsm attributen en de kunst van het touwenknopen heeft voor hem geen geheimen meer. Samen met zijn team staat hij op vele beurzen waar hij demonstraties en workshops geeft.
Wil je meer over hem weten bezoek dan zijn website of spreek hem even aan op 1 van de volgende evenementen.

Stem voor Marc in de categorie: Ambassadeur 2016

We geven het startschot voor de maand maart op woensdag 2 maart om 20 uur in Club Rozenhof te Burcht.
Ideaal voor mensen die in het weekend bezet zijn en er toch eens uit willen.
Wil je de hoogte in vraag dat maar gerust.
Je kan ook zelf bonderen of gebonden worden wil je uitleg ivm. BDSM geen probleem wij staan je graag te woord.
Graag een seintje als je komt naar marcvanvlaanderen@hotmail.com

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart staan we op de eroticabeurs te Brussel en dit ook met een BDSM-podium.

En natuurlijk gaan we ook terug naar de Eroticabeurs te Waregem waar we niet alleen het BDSM-podium zullen verzorgen maar ook rondrijden in onze fietssulky. O ja dat is op zaterdag 12 en zondag 13 maart. Meer hierover vind je op http://www.ero-expo.com/nl/waregem.html.

Zaterdag 19 maart zitten we in de Villa te Arendonck en dit vanaf 20 uur.
AANMELDEN VERPLICHT via mail naar marcvanvlaanderen@hotmail.com
Ook op zondag zal je me daar kunnen vinden.

En dan verplaatsen we ons naar de maand april:

Woensdagavond 6 april zitten we natuurlijk terug in het Rozenhof.

Vrijdagavond 8 april zijn we te gast in de Exotica te Brecht.

Zaterdag 9 april: na het succes van de workshop vacuüm geven we nu een workshop bondage voor zowel beginners als gevorderden. En dit terug in Place de Nous te Diest.Aanvang 15 uur, prijskaartje 25 euro per persoon maar dit geeft u dan ook recht op gratis ingang voor de speelavond de zelfde avond. Maw. kost het je 10 euro voor de workshop. AANMELDEN VERPLICHT via mail naar marcvanvlaanderen@hotmail.com
Wat eten betreft kan er o.a. pizza’s en andere schotels besteld worden tussen 18u en 20 uur.

Zaterdag 9 april : zitten we dan ’s avond klaar voor de speelavond en dus ook in Place de Nous. En kunnen jullie lekker oefenen met de knopen die jullie de middag geleerd hebben. heb je dan nog vragen zal ik jullie zeker en VAST te woord staan. Natuurlijk kunnen er dan ook andere dingen gedaan worden zoals spanking, flagelatie, foliebondage enz.

Lissewege was terug een succes en dus hebben we dit dan maar terug op het programma gezet op vrijdag 15 april. DUS: NIEUW NIEUW NIEUW: zitten we terug in Lissewege. In Club Valentino. Dit vanaf 20 uur tot een stuk in de nacht. Ook daar laten we onze gasten van de grond gaan. Als Gastmeesteres zal Meesteres Alcina aanwezig zijn alsook een verrassings-Meesteres.
AANMELDEN VERPLICHT via mail naar marcvanvlaanderen@hotmail.com . Wie dit doet kan rekenen op ofwel een 10 meter touw, tepelklemmen, gasmasker of een slaginstrument. Vorige keer hebben een paar mensen die zich aangemeld hebben dit niet gekregen vraag er mij naar aub heb geen schrik ik zal je heus niet slaan. ( alhoewel :p )

O ja kan je nu al zaterdag 3 september vrijhouden want dan zitten we terug in Freehome met onze traditionele ponyplaydag.

groetjes en tot op één van onze activiteiten.

Marc

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*