De Ontmoeting Deel 3

We kwamen mijn kamer binnen en ik keek nogmaals mijn ogen uit. Deze kamer zag er net zo uit als de kamer van de slavin. De kamer was in donkere kleuren geverfd, zwart en rood. Ook aan het plafond hing een takel met een sling er aan en aan de muur een kruis. In de hoek stond een ronde kooi waarin je iemand kan opsluiten. In het midden van de kamer stond een bondagebed dat ook diende als een gewoon slaapbed. Slavin gaf aan dat zij nog even wat moest pakken, ze was nog wat vergeten en zou zo terug zijn.

Het duurde een kleine minuut toen ik weer de hakken hoorde van haar hoge zwarte laarzen. De deur ging weer open en ik zag dat ze het tasje in haar handen had dat op haar bed had gelegen. Ze gebood mij om mijn rokje op te tillen en op bed te gaan liggen. Uit een andere hoek pakte ze een soort van kapstokje en plaatste dat naast het bed. Ik sloot mijn ogen en wachtte af wat er nog zou komen. Ik hoorde haar in het tasje ritselen en begreep dat zij er iets uit haalde. Ineens voelde ik een hand om mijn lul, die nog steeds in het kooitje zat, en hoorde haar vragen of ik er klaar voor was. Mijn antwoord was “Ja dat ben ik”.

Aan de kopkant van het kooitje zat een gaatje en ik voelde dat er iets door dat gaatje in de schacht van mijn lul werd geduwd. Ik keek even met 1 oog naar wat het kon zijn en zag dat het een slangetje was, dat bevestigd was aan een doorzichtige zak. Ik snapte dat er op dat moment een katheter in mijn lul gedaan werd en ik dus niet naar de wc hoefde te gaan die nacht. Nadat ze klaar was werd de zak opgehangen aan het kapstokje en moest ik recht gaan liggen, midden op het bed. Aan het bed was aan elke hoek een ketting bevestigd met een oog er aan, waarmee mijn armen en benen werden vastgemaakt, waarna een slotje door dat oog en mijn boeien gedaan werd en zo op slot ging.

Slavin kwam naast me zitten op de rand van het bed. Ze zei dat ik vroeg wakker gemaakt zou worden en dat ik morgen Meesteres zou gaan ontmoeten. Het zou een speciale dag worden en vooral een lange dag voor ons beide. Ze gaf mij een kusje op mijn mond en sloot de oogkleppen van mijn masker. Daar lag ik dan, mijn ogen afgeschermd en nog steeds gekleed in het rokje en de blouse, met hoge hakken, hold ups en met een kooitje om, terwijl er ook nog eens een katheter in mijn lul zat. Ik lag nog even terug te denken aan wat er gebeurd was vanaf het moment dat ik de trein uitstapte tot heden en ik viel vrij snel in slaap.

De nacht ging vrij snel voorbij en ik werd wakker omdat ik een deur hoorde open gaan en ook het tikken van hakken. Ik hoorde een zwoele stem “Goedenmorgen sletje” zeggen.

Sletje? vroeg ik mij af, maar voor ik er verder over kon nadenken werden mijn ogen vrij gemaakt van de oogkleppen en keek ik meteen in de ogen van de slavin, die al volledig opgemaakt en aangekleed was. “Heb je lekker geslapen?” vroeg ze, waar ik op antwoordde “Ja ik heb best goed geslapen”. “Mooi zo” zei de slavin. Ze maakte mijn armen en benen los en liep naar het kapstokje toe. “Zo je hebt aardig je best gedaan, het zakje zit aardig vol sletje!!” Ze kwam weer naar me toe en haalde het slangetje uit mijn lul en pakte het zakje en liep naar de douche toe. Ik dacht dat ze het zou gaan legen in de wc, maar ik kwam er gauw achter dat ik dat goed mis had. De toon was ook vandaag anders ook de slavin haar stem en aanspreken.

Ze riep vanuit de douche of ik dorst had en iets wilde drinken. Zo dom als ik was zei ik “Ja ik heb best wel dorst en zou wel wat lusten”. Dat had ik beter niet kunnen zeggen want ze kwam de douche uitlopen met een zilverkleurig hondenbakje dat gevuld was met de plas van mijzelf en zette het neer vlakbij het bed op de grond. “Ga je gang” zei ze en ik keek haar aan met ogen die dachten van ‘meen je dat nu?’ “Ik zou maar wat drinken slet want dit is het enige wat je voorlopig zal krijgen” liet de slavin weten. Ik stapte van het bed af en ging op mijn knieën zitten voor het bakje. Ik liet mijn hoofd zakken en stak mijn tong uit. Ik begon heel voorzichtig te drinken en probeerde mijn gedachten uit te schakelen. Na even was het bakje redelijk leeg en gaf ik aan dat ik genoeg gehad had.

De slavin haalde het bakje weg en gebood mij te gaan staan. Ze pakte een riem, die op het tafeltje naast het bed lag en haakte die vast aan mijn collar. “En sletje, kijk je er naar uit om Meesteres te zien en te begroeten vandaag?” “Ja daar kijk ik heel erg naar uit” zei ik, waarop zij moest lachen. Aan de riem liep ik achter de slavin aan richting de trap, waar we naar beneden gingen en naar een grote houten deur liepen. Slavin opende de deur en we stapten naar binnen. “Welkom in het domein van onze Meesteres” zei de slavin “Hier zal je straks Meesteres gaan ontmoeten. Ik zal je nu naar je plaats brengen. Hier zal je ten alle tijde terugkeren dit weekend omdat het jouw zitplaats zal zijn”.

We liepen naar een grote stoel, die in het midden van de kamer stond. Naast de stoel lagen twee zwarte grote kussens, 1 links en 1 rechts van de stoel. Links was al in gebruik en de slavin gaf aan dat ik dus plaats moest nemen op het rechter kussen. Dat deed ik en ze liet de ketting los en ging zelf op het linkerkussen zitten. Ze vertelde nog even dat ik niet moest vergeten dat ik Meester niet mocht aankijken of Hij moest het wensen dat ik Hem aankeek. Voor mijn gevoel zaten we er al een tijdje toen ineens de schrik in mijn keel sloeg. Uit het niets sloeg de deur open en besefte ik dat het wel eens de Meesteres kon zijn die binnen kwam. Ik wilde mijn hoofd draaien richting de deur maar besefte ook dat dat juist niet mocht, dus deed ik mijn hoofd maar naar beneden.

“Goedenmorgen sletjes” hoorde ik Meesteres zeggen en wij antwoordden netjes met “Goedenmorgen Meesteres”. Zij nam plaats op de stoel en gaf aan dat Zij een bakje koffie wilde hebben. Slavin stond op na goedkeuring en ging de kamer uit naar de keuken. Meesteres vroeg “Heb je lekker geslapen sletje?”. Waarop ik antwoordde “Ja Meesteres”. “Dat is mooi” zei de Meesteres “Heeft slavin je alles uitgelegd en je instructies netjes doorgegeven?” “Ja Meesteres”. “Ga maar eens staan voor Mij” gaf Meesteres aan op een zeer strenge toon. Ik stond op en ging voor Haar staan met mijn handen in mijn nek en mijn benen wijd. Met mijn ogen naar boven kijkend wachtte ik af wat Meesteres ging doen.

“Het is tijd voor de keuring sletje” zei Meesteres “Eens zien of slavin alles netjes heeft gedaan. Ze tilde mijn rokje omhoog en voelde aan mijn benen en aan mijn zak of alles daar glad was. Ook keek Zij of mijn lul netjes was opgeborgen in het kooitje. “Dat ziet er goed uit” zei Meesteres en ik moest mij omdraaien en voorover buigen. Weer werd mijn rokje omhoog getild. Nu werd mijn kutje gecontroleerd of dat netjes kaal was. Ook daar was Meesteres tevreden over en Zij maakte zelfs een complimentje naar mij toe, dat ik een heerlijk kutje had waar Zij zeker heel veel plezier mee zou gaan hebben en Zij niet alleen. Ik mocht weer plaats nemen op mijn kussen. Op dat moment ging de deur weer open en kwam slavin terug met een dienblad met de koffie voor Meesteres er op. “Slavin” zei de Meesteres “Ik wil dat je slet meeneemt naar beneden en haar klaarzet aan de takel en haar rokje uit doet”. “Ja Meesteres” zei de slavin en ze kwam naar me toe en pakte de riem beet en nam mij mee naar de gang, waar een deur zat met daarachter weer een trap naar beneden.

We liepen de trap af en kwamen in een hele grote kelder aan die volledig was ingericht als een speelkelder, met veel zwepen en slagmateriaal aan de muur en diverse speeltjes, zoals butpluggen, maskers, lak en leerkleding, high heels, pruiken, een kruisrad aan de muur, takels, een bondagebed, een sling en nog vele andere geile dingen. Slavin trok mijn rokje naar beneden en ik moest plaatsnemen onder de takel, waar mijn armen en benen gespreid werden vastgezet. Slavin liep naar een hoekje toe en nam plaats op een kussen dat ook daar lag. Na enige tijd ging de deur open en stapte Meesteres de kelder binnen…

Lees verder in deel-4

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*