Augustus Menu Mistress Shane

De zomer laat het een beetje afweten deze weken maar Mistress Shane hoopt dat ruimschoots goed te maken met een paar warme surprises in Haar domicilie te Antwerpen centrum.

profile2Vanaf 14 tot 30 augustus is de Japanse Shibari Godin Coco Katsura weer in het Antwerpse en kan Ze de ware bondageliefhebbers weer verwennen met een stijlvolle doch genadeloze bondage.

Naast Bondage specialist en SM Meesteres is Coco Katsura ook een bekend Performer in de internationale Fetish Scene.

Ze zal te gast zijn bij Meesteres Shane. Ook voor klassieke FemDom sessies is Coco geraffineerd genoeg om alle soorten slaafjes onder handen te nemen. Tenslotte is ook een duo sessie met Meesteres Shane mogelijk.

Informatie te bevragen via Mistress Shane

Op zaterdag 15 augustus is Meesteres Shane te zien op de K.R.R. in Nieuw-Namen. Voor de nieuwsgierigheden die niet weten wat dit is verwijs ik graag naar de FetLife community waar dit event terug te vinden is.

AlcinaTKWOp 26 en 27 augustus gaat Mistress Shane weer langs bij Meesteres Alcina die de scepter zwaait over de X-treem Garden, een stijlvol landhuisje nabij Brugge. In dit Westvlaamse paradijs worden alle fantasieen vervult inclusief mogelijkheden buiten gezien de grote privetuin. Sessies met beide Meesteressen zijn ook mogelijk. De X-treem Garden is als volgt te bereiken:

Per email:                x-treem.garden@hotmail.be

Per telefoon:          (+32)-(0) 488-629246

Website:                  http://www.x-treemgarden.be

 

EzadaOp 28 en 29 augustus wordt de maand augustus in stijl afgesloten met de Extravagante FemDom sensatie Mistress Ezada Sinn die dan weer 2 dagen in Antwerpen zal verblijven.

Voor de fijnproevers die Haar nog niet kennen: Lady Ezada Sinn is 1 van de Oost-Europese Meesteressen die Haar faam heeft opgebouwd in het illustrere Other World Kingdom. Tegenwoordig reist Ze de wereld over om Haar vaste slaven voor Haar te laten kruipen.

Als je met deze Diva in contact wilt komen moet je zeker niet langer wachten. Ook zijn uiteraard duo sessies mogelijk met Mistress Shane.

1 Reactie op Augustus Menu Mistress Shane

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*